Over Tango Communicatie

It takes two to tango! En dat is zeker waar voor communicatie.

Tango Communicatie staat voor passie voor mensen, organisaties en het vak communicatie. De werkwijze is persoonlijk en resultaatgericht. Tango Communicatie is in 2008 opgericht door Margo van der Gaag.

Margo van der Gaag is een betrokken en resultaatgerichte adviseur met ruime ervaring bij veranderende organisaties en binnen complexe projecten. Haar hart ligt bij mensen, innovaties en ontwikkeling.  Zij is een bruggenbouwer die kan omgaan met weerstanden en een diversiteit aan, soms tegenstrijdige, belangen. Zij heeft de ervaring om samenhang te creëren en te behouden. Margo is een echte ‘spin in het web’ met oog voor details. Planning en organisatie zijn bij haar in goede handen. Haar persoonlijke aanpak en passie voor mensen, organisaties en communicatie zijn kenmerkend voor de uitvoering van haar opdrachten. Haar eigenwijsheid weet zij effectief in te zetten. Margo is een verbinder, strategisch denker en in staat om de vertaalslag naar de uitvoering te maken. 

Tango Communicatie adviseert en ondersteunt opdrachtgevers bij vraagstukken op het gebied van in- en externe communicatie. Dit loopt uiteen van positioneringsvraagstukken, het geven van strategisch communicatieadvies, tot het organiseren van bijeenkomsten, schrijven van teksten en het ontwikkelen van een nieuwe website. Kortom: voor plan én uitvoering kunt u bij Tango Communicatie terecht. Juist de verbinding tussen deze twee maakt communicatie succesvol. 

Tango Communicatie heeft opdrachten uitgevoerd voor o.a. Techport, de Dienst Justitiële Inrichtingen, Gemeente Amsterdam, Zorginstituut Nederland, TNO, GGZ inGeest, Agentschap SZW, DICTU, LUSTR, het ROC Da Vinci College, het ministerie van VWS, Careeffective, OnlyHuman, Cope, Provincie Zuid-Holland, Instituut Interventie Management en het Kennisinstituut Zelfstandige Ondernemerschap.


Margo van der Gaag

adviseur strategie & communicatie
Telefoon: +31 (0) 6 510 72 528
Email: margo@tangocommunicatie.nl
LinkedIn: margovandergaag